Halfjaarlijkse controle in het ziekenhuis

Afgelopen donderdag ging ik voor mijn halfjaarlijkse controle naar het ziekenhuis. Inmiddels is het al langer dan een half jaar geleden dat ik de mini-maag kreeg, maar omdat het zo druk pas kon ik pas deze week terecht.

Om een lang verhaal kort te maken: ze zijn erg tevreden. Inmiddels ben ik 42 kilo lichter en een aantal kledingmaten kleiner. Mijn bloedwaarden zijn fantastisch. Ik heb geen tekorten of iets dergelijks.

Wel moet ik vanwege de pijnen die ik eerder beschreef een echo laten maken van mijn galblaas om te kijken of er écht geen galstenen aanwezig zijn. Hier kan ik volgende week voor terecht, dus ik krijg als het goed is snel te horen of ik weer onder het mes moet.

Ik zie het allemaal positief en heb geen vrees voor een eventuele operatie. Als het moet, dan moet het. Geen probleem, daar kom ik dan ook wel weer overheen. Ik hoop alleen wel dat het dan ruim voor mijn operatie later dit jaar kan gebeuren. Of gewoon lekker daarna, dat mag ook 🙂

6 gedachten over “Halfjaarlijkse controle in het ziekenhuis

  1. Fijn dat het zo goed met je gaat 🙂

    In mijn ziekenhuis hebben ze opeens besloten dat ze je na 3 maanden los laten en dat het NOK het dan helemaal overneemt, dus als ik geen klachten heb, hoef ik niet meer naar Beverwijk. Heel apart.

    1. Dat is wel een beetje vreemd inderdaad! Goed vinger aan de pols houden bij jezelf en als het niet goed gaat gewoon lekker zelf de dokter bellen, toch? Ze zullen het wel druk hebben, dat ze daarom dingen delegeren. Ik sta nu zelfs op de wachtlijst voor de afspraak voor de jaarcontrole. Bizar!

  2. Je bent echt een inspiratie! Ik heb de verwijzing al maar ik voel dat dit niet de juiste tijd in mijn leven is om ervoor te gaan. Ik ga na aanleiding van deze blog wel alsnog bellen voor een intake gesprek maandag. Mijn huisarts heeft me doorgestuurd naar Leeuwarden. Hoop dat ze snel weten waarom je zo’n buikpijn hebt!

    1. Dank je wel! Lief! Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat het niet het juiste moment is. Al is het ook wel weer héél goed dat je dat gevoel in ieder geval hebt en dat je het weet te plaatsen. Veel succes met bellen maandag! Hoop dat je snel terecht kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *