Stilte. Omdat het kan.

Zo jongens, wat is het hier stil. Ook op mijn andere blog is het af en toe wat stil de laatste tijd. Ik merk dat ik even geen inspiratie heb om te schrijven. Of gewoon geen zin, dat kan ook.

Met mij gaat het overigens hartstikke goed hoor! De afgelopen week heb ik twee winterjassen gescoord via Marktplaats. Voor €55 heb ik twee fantastische jassen waar ik ontzettend blij mee ben. En in maat 48! Wie had dat vorig jaar gedacht? Ik niet hoor!

Qua eten heb ik steeds beter door wat ik wel en niet kan hebben. Af en toe eet ik een paar patatjes of een mini-kaassoufflé en daar geniet ik enorm van. Echt grote hoeveelheden vet eten verdraag ik niet en ik wil dat ook niet eens meer eten, dus ik ben niet bang dat ik er weer dik van word. Ik word juist elke dag slanker. Hoewel het afvallen nu langzaam gaat merk ik aan mijn kleding dat ik nog steeds aan het veranderen ben. Het figuur wat ik had (dat typische figuur van iemand die te snel was afgevallen: dikke benen, smalle taille) begint langzaam weer normale proporties te krijgen. Wat fijn om te zien dat mijn lichaam haar weg nu ook weer begint te vinden!

Kortom: ik ben een blij mens. Op 7 november is het alweer een jaar geleden dat ik mijn mini-maag kreeg. Wat ben ik gelukkig met mijn leven nu! Ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat ik een leuker mens ben. Leuker voor mezelf, leuker voor mijn man en leuker voor de mensen om mij heen.

 

Een gedachte over “Stilte. Omdat het kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *