9 maanden post-op

Vandaag is het precies negen maanden geleden dat ik een maagverkleining kreeg. Ik ben er nog lang niet, maar wow, wat heb ik al een vooruitgang geboekt! Inmiddels ben ik 43 kilo afgevallen. Drie-en-veertig kilo!

16 16-1

10 gedachten over “9 maanden post-op

 1. En wat en verschil! Ik heb de laatste weken heel je blog doorgelezen 🙂 terwijl ik zelf in mijn voortraject zat. Heel inspirerend en tof geschreven. Ik ben afgelopen donderdag mijn eigen lotje van de loterij gaan indienen en heb nu ook een minimaag 🙂 Het is nog een beetje rustig aan doen en dingen uit proberen maar ik hoop dat ik over 9 maanden ook zo een resultaat heb als jij!

   1. Hoi Marije, ja je blog heeft me toch wel erg geholpen en ook heel vlot te lezen allemaal.
    Ik voel me eigenlijk heel goed, ik was 2 dagen na de operatie terug uit het hospitaal. In begin wel wat moe maar nu wil ik al maar van alles plannen. Eten lukt ook al vrij goed, ik probeer van alles uit en het meeste bevalt me goed.
    Groetjes

 2. wow, wat een verschil zeg! Kan me goed voorstellen hoe je je nu voelt, wat moet dit (al) een verademing zijn zeg!
  Zelf heb ik vandaag mijn intake gehad, en zoals het er nu uitziet ga ik de Sleeve operatie krijgen, nog een maandje of 3 en dan is het zover…spannend!

  1. Oef, dat is heel erg spannend zeg! Lekker idee dat je voor het einde van het jaar ook aan je nieuwe leven mag beginnen. Gaat het allemaal oké qua zenuwen?

  1. Wat spannend dat jij volgende week aan de beurt bent! Je bent in héle goede handen in het Slotervaart. Wie gaat de operatie uitvoeren? Ik wens je in ieder geval héél veel succes met de operatie en je herstel en wens je veel geluk. Je nieuwe leven begint de 9e! 🙂

 3. Hoi Marije,

  Wat zie je er geweldig uit. Kan me voorstellen dat je super blij bent dat je nu in elke kledingwinkel terecht kunt om te shoppen. Heerlijk!
  Ik hoop je snel te mogen volgen… Ik word 22 september geopereerd door Van de Laar. Volgens mij heeft hij jou ook geopereerd toch?
  Geniet van je “nieuwe leven”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *