Ik op social media

Omdat ik graag te vinden ben voor anderen en actief ben op social media heeft mijn man vandaag een aantal buttons geplaatst op de homepage. Rechts bovenin vindt je een directe link naar de volgende pagina’s:

Daarnaast heb ik een beauty- en lifestyleblog, Miss M, waar ik schrijf over van alles en nog wat.

Dus wil je me volgen en geen update meer missen? Klik dan vooral op bovenstaande linkjes 🙂

Ook zou ik graag willen weten waar jullie over zouden willen lezen. Meer info over een gastric bypass? Over de verschillende ziekenhuizen en trajecten? Of juist alleen maar persoonlijke verhalen? Let me know, alle feedback is welkom (dus ook de opbouwende, I can handle it, haha).

Groetjes,

Marije

 

5 gedachten over “Ik op social media

  1. Ben benieuwd hoe de eerste stap is.
    Je besluit dat het zo niet meer langer kan.Maar dan??
    Huisarts?Neemt deze je wel serieus en wanneer kom je daadwerkelijk in aanmerking voor een bypass?

    1. De eerste stap is inderdaad naar de huisarts gaan. Of hij/zij je serieus neemt ligt natuurlijk aan de persoon zelf. Mijn huisarts weet van mijn problemen, dus ze schreef meteen een verwijsbrief. Ik heb toen na wat omzwervingen zelf gekozen voor het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam, daar hebben ze een speciale poli voor zogenoemde bariatrische chirurgie. Om in aanmerking te komen voor een GBP moet je BMI hoger zijn dan 40 (of hoger dan 35, als je bijvoorbeeld ook al suikerziekte hebt).

  2. Ik vind het al heel fijn om met je mee te lezen en het geeft me de moed om het ook door te zetten, als ik weer door de screening kom dan. Maar naast het NOK heb in inmiddels al veel verhalen gehoord over andere instanties dus dat komt wel goed! 🙂

    1. Ik heb ook geen goede ervaring met het NOK, maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Ik hoop voor jou dat je een mooi 2014 in het verschiet hebt, wel of geen operatie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *