Plateau

De afgelopen 1,5 week woog ik exact hetzelfde. Er ging niks af, er kwam niks bij. Ik begon me bijna zorgen te maken, al weet ik natuurlijk wel dat iedereen een keertje stil staat qua afvallen. Ook weet ik dat veel eigenaren van een gastric bypass dit hebben. Ik had alleen niet verwacht dat ik al zó snel stil zou komen te staan!

Natuurlijk zou ik niet elke dag op de weegschaal moeten staan en ik heb ook met mezelf afgesproken om het niet te doen, maar ik kon het niet laten. En dan is elke ochtend die teleurstelling bijna tastbaar. Damn, waarom val ik niet meer af? Het is niet alsof ik teveel at, haha.

Maar: vanmorgen gaf de weegschaal een daling van 400gram aan! Zie je wel, ik kan het nog, dat afvallen! Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam. Het komt wel goed.

3 gedachten over “Plateau

  1. Meh, herkenbaar. Als ik goed bezig ben met WW ga ik ook het liefst elke dag op de weegschaal staan. Maar na jouw operatie kan je eigenlijk niet smokkelen oid toch, dus wat je ook doet: je doet het altijd goed. Het komt wel goed meid 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *